Go to the page content


Науката позади тежината

Откријте ги најновите научни сознанија за дебелината и нејзините причини. Тука може да дознаете како телесната тежина, апетитот и внесот на храната се регулирани во и надвор од телото. Во овој дел се разоткриваат и многу вообичаени митови за телесната тежина.