Go to the page content

Видеа

Многу луѓе не дозволуваат дебелината или прекумерната тежина да ги спречат да напредуваат. Ако сте во потрага по инспирација или совет за справување со дебелината или прекумерната телесна тежина, не продолжувајте да барате.

Тука може да најдете видеа во кои стручни здравствени работници даваат објаснување и приказни на луѓе што живеат со дебелина, што ќе ве едуцираат, мотивираат и охрабрат.